Apparatenbouw

Home | Apparatenbouw

Apparatenbouw

Als ondernemer moet u vaak creatief omgaan de met de ruimte die u heeft. Het is passen en meten. Het komt dan ook regelmatig voor dat een bepaald apparaat niet past. Het is te lang, te breed of te hoog. Van Der Weerd Kunststof Techniek kan u dan de oplossing bieden. Wij kunnen op basis van uw wensen en specificaties apparaten op maat leveren. Zo leveren wij onder andere: verdeelbakken, opslagtanks en doseerunits t.b.v. chemie

Apparatenbouw

Vakbekwaam team

Ons gemotiveerde team denkt graag met u mee voor, tijdens en na de realisatie van uw opdracht. Wij zullen onze kennis en ervaring dan ook inzetten als toegevoegde waarde in uw vraagstuk.

Apparaten op maat

De meeste leveranciers van apparaten werken met standaardmaten. Wanneer u slechts een beperkte ruimte tot uw beschikking heeft, kan dit voor problemen zorgen. De kans is dan groot dat u te weinig ruimte heeft om het gewenste apparaat te kunnen plaatsen. Wanneer u de locatie niet kunt aanpassen, zijn er twee mogelijkheden. U kunt van de koop afzien óf u kunt een apparaat op maat laten maken.

In het laatste geval kunt u Van Der Weerd Kunststof Techniek inschakelen. Wij produceren de kunststoffen onderdelen van uw apparaat, waarbij de gewenste specificaties worden toegepast. Er is dus sprake van maatwerk. Een techniek, die wij veel bij dit type werk gebruiken, is CNC-freeswerk.
Tevens kunt u bij ons terecht voor ontwikkeling en ontwerp van volledig nieuwe apparaten.

Voorbeelden van apparaten

Door de jaren heen zijn er ontzettend veel apparaten op de markt gebracht. Zowel voor de industrie als daarbuiten. Bij Van Der Weerd Kunststof Techniek werken wij overwegend met de volgende producten: 

  • Opslagtanks;
  • Verdeelkasten; 
  • Pompstations;
  • Doseerunits (e.g. voor chemicaliën).

Een specialist in apparatenbouw inschakelen?

Als ondernemer is het soms passen en meten. Lukt het niet om een bepaald apparaat in zijn huidige vorm binnen uw bedrijf te plaatsen? Dan kan Van Der Weerd Kunststof Techniek u verder helpen. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan of ga in gesprek met één van onze specialisten. Wij denken namelijk graag met u mee. Bel hiervoor naar 038 – 3336656. Samen maken wij uw apparaat passend.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?