Kunststof frezen

Home | Kunststof frezen

Op zoek naar een professional die voor u kunststof kan frezen? Schakel vandaag nog Van der Weerd Kunststof Techniek in. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof voor de techniek. Dit doen wij met computergestuurde gereedschappen – ook wel CNC frezen genoemd. Grote of kleine series: alles is mogelijk. Zelfs complexe installaties bouwen wij in korte tijd.

Vraag direct een offerte aan!

Kunststof frezen

Wat is kunststof frezen?

In de industrie worden veel verschillende kunststoffen gebruikt. Niet alleen voor producten, maar ook voor onderdelen van machines. Deze kunnen worden gemaakt door middel van freeswerk. Bij het frezen van kunststof wordt er materiaal verwijderd, waarna het eindproduct overblijft. Snel roterend gereedschap schaaft de overbodige kunststof als het ware af. Op deze manier kunnen er contouren, gaten, sleuven en 3D-vormen in het materiaal worden gefreesd.

Bij Van der Weerd Kunststof Techniek gebruiken wij bij het frezen computergestuurde gereedschappen. Dit wordt ook wel CNC frezen genoemd.

Welke kunststoffen zijn geschikt?

Door de eeuwen heen zijn er veel verschillende kunststoffen ontwikkeld. Denk aan PVC en Acrylaat. Elk met unieke eigenschappen. Zo gedraagt iedere kunsstof zich bij het frezen weer anders bij externe factoren, zoals: temperatuur en luchtvochtigheid. Gelukkig kunnen al deze kunststoffen met frezen worden bewerkt. Bij Van der Weerd Kunststof Techniek werken wij onder andere met:

PVC;
PETG;
HMPE;
Acrylaat;
Polycarbonaat;
HDPE;
PTFE;
PP.

De diensten van Van der Weerd Kunststof Techniek

Kunststoffen in de techniek. Dat is de specialiteit van Van der Weerd Kunststof Techniek. Als sinds 2005 leveren wij maatwerk. Wij bieden bedrijven reguliere en complexe kunststofoplossingen. Dit doen wij door advies te geven en verschillende bewerkingen toe te passen. De technieken die wij – naast kunststof frezen – gebruiken, zijn:

Zagen;
Lassen;
Buigen.

Uw kunststoffen laten frezen?

Acrylaat. PVC. Polycarbonaat. Kunststoffen zijn niet meer uit de industrie weg te denken. Ze worden overal voor gebruikt. Heeft uw organisatie onderdelen nodig? Dan kan het frezen van kunststof de oplossing bieden. Schakel daarom vandaag nog Van der Weerd Kunststof Techniek in. U vindt ons aan de Veldoven 19 C in IJsselmuiden. Voor onder andere kunststof producten, kunststof steigers, constructies van kunststof en meer neemt u contact op met Van der Weerd Kunststof Techniek! Of wilt u kunststof producten laten maken? Bel gerust naar 038-3336656 of stuur ons een e-mail. Wat kunnen wij voor u in kunststof frezen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden?