Kunststoftechniek

Home | Kunststoftechniek

De kunststoftechniek is een belangrijk – zelfs: essentieel – onderdeel van de Nederlandse industrie. Van halffabrikaten tot eindproducten: onze machines zijn in staat talrijke producten voor u te produceren. Daarnaast hebben wij bij Van der Weerd Kunststof Techniek jarenlang ervaring en maken wij onze producten altijd op maat. Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van kunststoftechniek? Wij denken graag met u mee.

Vraag direct een offerte aan!

Kunststoftechniek

Op maat gemaakt

De kunststoftechniek wordt voor veel typen producten en doelen gebruikt. Soms wil een klant één artikel bij ons afnemen. Op het andere moment is er sprake van een reeks, die periodiek geleverd moet worden. In al deze gevallen bieden wij bij Van der Weerd Kunststof Techniek maatwerk. Van een eenvoudige bak tot een product van hoge complexiteit. Wij passen het volledig aan op uw smaak.

Service na productie

Bij Van der Weerd Kunststof Techniek hebben wij service hoog in het vaandel staan. Maken wij in uw opdracht één of meerdere complexe constructies? Dan bezorgen en monteren wij deze graag voor u – ook in het buitenland. Na de productie in onze werkplaats, komen wij met het eindproduct – of halffabrikaat – bij u op locatie afleveren. Onze specialisten gaan er vervolgens mee aan de slag. Ze zetten het product in elkaar en installeren deze op de door u aangegeven plek. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Let wel: Van der Weerd Kunststof Techniek houdt zich – in principe – alleen bezig met werk rondom onze kunststoftechniek. Voor het elektronische gedeelte kunt u zelf een specialist inschakelen.

De diensten van Van der Weerd Kunststof Techniek

Uniek: dat is Van der Weerd Kunststof Techniek zeker. Als organisatie maken wij namelijk geen onderscheid tussen klanten. Of u nu als particulier, bedrijf of zelf concullega bij ons aanklopt met een opdracht binnen de kunststoftechniek: wij helpen u in alle gevallen net zo graag. Al sinds 2005 houden wij ons bezig met verschillende technieken. Ook bieden wij u graag op maat gemaakt advies. Nieuwsgierig? Wij werken – onder andere – aan:

Installaties;
Constructies;
Apparatenbouw;
CNC-freeswerk;
Vijverbouw.

Een specialist in kunststoftechniek inschakelen?

Installaties. CNC-freeswerk. Vijverbouw. De mogelijkheden van kunststoftechniek zijn vrijwel eindeloos. Niet voor niets kloppen er ontzettend veel klanten bij Van Der Weerd Kunststof Techniek aan: bedrijven, particulieren én concullega’s. We helpen ze stuk voor stuk graag. Meer weten over onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op en leg gerust uw plan voor. Dit kan door te bellen naar 038-3336656. U bent ook van harte welkom aan de Veldoven 19 C in IJsselmuiden. Waarvoor wilt u onze kunststoftechniek inschakelen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden?