Constructie van Kunststof

Home | Constructie van Kunststof

Van kunststof worden veel verschillende constructies gemaakt. Denk aan: overkappingen en drijvende steigers. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van natuurlijk materiaal. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvrij en worden niet glad. Naast apparaten en installaties, produceren wij bij Van der Weerd Kunststof Techniek daarom ook dit soort producten. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Dus waar wacht u nog op? Welke constructies van kunststof zou u graag willen kopen?

Vraag direct een offerte aan!

Populaire constructies

Wanneer het om kunststof gaat kunnen er veel constructies worden bedacht. Bij Van der Weerd Kunststof Techniek merken wij echter dat er veel vraag is naar bepaalde varianten. Zo krijgen wij vaak offertes binnen voor, onder andere:

Vispassages;
Drijvende steigers;
(Boog)overkappingen;
Paalkoppen.

Constructie van kunststof

De voordelen

De vraag naar constructies van kunststof wordt met de dag groter. Niet zo vreemd, want dit materiaal biedt u – als eindgebruiker – veel voordelen. Zeker wanneer de producten aan het (Hollandse) weer worden blootgesteld. In tegenstelling tot natuurlijke materialen, zoals: hout, kunt u bij kunststof genieten van de volgende eigenschappen:

Het is duurzaam;
Het is onderhoudsvrij;
Het wordt niet glad.

Onze service op locatie

Bij Van der Weerd Kunststof Techniek hechten wij veel waarde aan service. Onze diensten gaan dan ook verder dan alleen het vervaardigen van constructies van kunststof. Wij komen na de productie bij u op locatie om het eindproduct te installeren, monteren – en waar nodig – te assembleren. Zo heeft u er echt geen omkijken meer naar. Dit doen wij ook wanneer wij hiervoor over de landsgrenzen heen moeten. Dus ook voor buitenlandse ondernemingen.

Van A tot Z met Van der Weerd Kunststof Techniek

Bij Van der Weerd Kunststof Techniek staan wij voor iedereen klaar: particulieren, bedrijven en zelfs onze concullega’s. Dus ook wanneer het om constructies van kunststof gaat. Ook bieden wij graag op maat gemaakt advies. Alles om u verder te helpen. Naast constructies van kunststof bieden wij ook andere diensten en technieken aan, waarbij we ons richten op:

Installaties;
Constructies;
Apparatenbouw;
CNC-freeswerk;
Vijverbouw.

Een constructie van kunststof kopen?

Duurzaam. Niet glad. Onderhoudsvrij. Constructies van kunststof – waaronder: vispassages, drijvende steigers en overkappingen – kennen veel voordelen. Schakel daarom vandaag nog een specialist in kunststoftechniek in. Van der Weerd Kunststof Techniek staat dagelijks voor u klaar. Voor onder andere kunststof producten, kunststof steigers, kunststof frezen en meer neemt u contact op met Van der Weerd Kunststof op 038-3336656. Kunststof producten laten maken? Wij denken graag met u mee. U bent ook van harte welkom aan Veldoven 19 C in IJsselmuiden. Welke constructies van kunststof wilt u bij ons op maat kopen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden?