Kunststof producten

Home | Kunststof producten

Heeft u een specifieke situatie of een specifiek probleem waar een oplossing op maatwerk van belang is? Dan kan Van der Weerd Kunststof Techniek u van dienst zijn! Met expertise en ervaring in overvloed kunnen wij uw kunststofwens in vervulling brengen. Dus, hebt u kunststof producten nodig? Dan stopt uw zoektocht hier!

Vraag direct een offerte aan!

Kunststof producten

Wat is kunststof?

Kunststof producten zullen u waarschijnlijk niet onbekend zijn. Ontelbare producten die u elke dag gebruikt bestaan uit kunststof. Plastic bijvoorbeeld! Maar wat houdt het precies in wanneer u te maken hebt met kunststof producten? Nou, ten eerste is kunststof een niet-natuurlijk product. Het ontstaat uit chemische verbindingen, gemaakt door chemische processen die niet natuurlijk zijn.

Er zijn drie vormen kunststof waar kunststof producten van kunnen worden gemaakt. De eerste is van thermoplasten. Dit smelt bij verhitting. Thermoplasten zijn dus heel handig, omdat je het in elke vorm kan verhitten en daarna laten harden. De tweede vorm is van thermoharders. Dit blijft hard bij verhitting. En de laatste vorm is van elastomeren. Hiermee worden elastische kunststof producten gemaakt. Ook wij maken gebruik van deze vormen om kunststof producten voor u op maat te maken.

Onze technieken

Om kunststof producten op maat te maken gebruiken wij vele verschillende technieken om dit te realiseren. De bewerkingsmogelijkheden van Van der Weerd Kunststof Techniek bestaan onder andere uit lassen, frezen, zagen en buigen. Elke techniek heeft zijn eigen eigenschappen. U kunt bij ons als klant zelfs uw voorkeur hierin aangeven.

Onze kunststof producten

Door onze expertise en ervaring is alles mogelijk. Wij hebben talloze kunststof producten gemaakt door de jaren heen. Machinekasten? Check. Binnenvijvers? Check. Hottubs? Check. Geen opdracht is ons te gek. Onze projecten gaan alle kanten op. Wij bij WKTechniek zijn al sinds 2005 actief en zijn nog lang niet van plan om hier een punt achter te zetten.

Neem nu contact op voor kunststof producten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kunststof producten? Voor onder andere kunststof steigers, kunststof frezen, constructies van kunststof en meer neemt u contact op met Van der Weerd Kunststof Techniek! Of wilt u kunststof producten laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 038 – 333 66 56 of te mailen naar info@wktechniek.nl. Wij kunnen al uw vragen beantwoord en zo mogelijk een offerte opstellen voor uw toekomstige nieuwe kunststof producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?