Kunststof steiger

Home | Kunststof steiger

Veel woningen – maar ook: bedrijfspanden – aan het water, zijn voorzien van een steiger van kunststof. Niet zo vreemd, want het materiaal kent veel voordelen. Zo is het onderhoudsarm en zeer duurzaam. Voor een op maat gemaakte steiger van kunststof kunt u altijd bij Van der Weerd Kunststof Techniek terecht. Nadat wij uw bestelling voor u hebben geproduceerd, komen wij deze voor u op locatie installeren en monteren. Wel zo fijn.

Vraag direct een offerte aan!

Kunststof steiger

De voordelen van een kunststof steiger 

Dat steeds meer mensen op een drijvende steiger van kunststof overgaan, is voor ons geen verrassing. Het materiaal kent namelijk veel voordelen ten opzichte van het traditionele hout. Zo kan kunststof beter tegen de verschillende weersomstandigheden, die ons land kent. Het wordt niet glad bij regen en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast is kunststof erg ook duurzaam, waardoor u lang van uw steiger van kunststof kunt blijven genieten.

Installatie en montage op locatie

Bij Van der Weerd Kunststof Techniek leveren wij graag de beste service: ook als het om uw steiger van kunststof gaat. Na het productieproces bezorgen wij het eindproduct dan ook bij u op locatie. Onze specialisten gaan er vervolgens mee aan de slag. Zij zetten de steiger in elkaar en installeren deze vervolgens op de gewenste plek. Zo heeft u er – als klant – geen omkijken meer naar.

De diensten van Van der Weerd Kunststof Techniek

Van der Weerd Kunststof Techniek is uniek in zijn soort. Wij zetten onze vaardigheden namelijk in voor iedereen die erom vraagt. Dus niet alleen zakelijke partners, maar ook particulieren en concullega’s. Sinds 2005 leveren wij op deze manier kunststofoplossingen op maat. Dit doen wij met verschillende technieken, waaronder: CNC freeswerk. Ook geven wij graag advies. Naast het produceren van steigers van kunststof, houden wij ons ook bezig met:

Installaties;
Constructies;
Apparatenbouw;
CNC-freeswerk;
Vijverbouw.

Een drijvende steiger van kunststof kopen?

Duurzaam. Makkelijk in onderhoud. Niet glad bij regen. Er zijn genoeg redenen om voor een drijvende steiger van kunststof te kiezen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij Van Der Weerd Kunststof. Dan maken wij uw steiger geheel voor u op maat. Heeft u een vraag of wilt u graag advies over hoe u de steiger het best kunt laten vormgeven? Voor onder andere kunststof producten, kunststof frezen, constructies van kunststof en meer neemt u contact op met Van der Weerd Kunststof Techniek! Of wilt u kunststof producten laten maken? Wij denken graag met u mee. Bel gerust naar 038-3336656 of bezoek ons aan de Veldoven 19 C in IJsselmuiden. Wanneer gaat u een drijvende steiger van kunststof bij ons kopen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden?