Een Sterke Samenwerking: Van der Weerd Kunststoftechniek en It's Possible

Home | Een Sterke Samenwerking: Van der Weerd Kunststoftechniek en It’s Possible

In de wereld van kunststoftechniek is het belangrijk om bij te blijven met technologische ontwikkelingen. Voor Van der Weerd Kunststoftechniek is een goed werkende ICT-omgeving essentieel. Gelukkig werken ze al een tijdje samen met ons, It’s Possible, voor al hun ICT-zaken.

Toen Van der Weerd bij ons aanklopte, werkten ze nog op een oude server. We hebben ze geholpen met de overstap naar Microsoft 365, wat hun flexibiliteit, productiviteit en veiligheid heeft verbeterd. Met Microsoft Endpoint Manager hebben we ervoor gezorgd dat alle werkplekken de juiste instellingen en apps hebben, en we hebben extra beveiliging toegevoegd met Microsoft Defender.

Met deze veranderingen is er een nieuwe wereld opengegaan voor Van der Weerd Kunststoftechniek. Door de cloud te combineren met een lokale NAS en SharePoint kunnen ze nu snel en efficiënt werken, waar ze ook zijn.

De samenwerking tussen ons en Van der Weerd Kunststoftechniek loopt al een tijdje heel goed. Ze vertrouwen op ons om hun ICT-omgeving soepel te laten draaien, en we komen regelmatig langs om alles te evalueren en te bespreken wat er beter kan. Zo blijven ze altijd up-to-date zonder gedoe.

Samen zorgen we ervoor dat Van der Weerd Kunststoftechniek kan blijven groeien en innoveren in hun vakgebied, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun ICT.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?